Noul Discovery Sport


Avantaj client 8.000€ TVA inclus

Noul Discovery Sport este pregatit să te ducă dincolo de asfalt, să descoperi noi aventuri și experiențe alături de familie. Designul exterior optimizat asigura un impact vizual, fără a compromite capabilitățile legendare ale unui Land Rover. Interiorul a fost și el transformat, oferind o versatilitate îmbunătățită. Sistemul Terrain Response 2 te va duce în cele mai extreme condiții offroad, sistemul hibrid-electric îți va eficientiza drumurile din oraș, iar tehnologia WiFi hotspot va ține întreaga famile conectată, informată și ocupată pe parcursul călătoriei.

Îmbrățisează spiritul de aventură și continuă să explorezi.

Discovery Sport

Descoperă ofertele speciale!

Datele transmise pentru ofertă vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de ofertă sau test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos.
Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.